Mensa Norge roadtrip 2021

I anledning 75-årsjubileet for dannelsen av Mensa International arrangerer Mensa Norge roadtrip og en rekke tester i Vestland, Nordland og Troms og Finnmark i uke 34.

De fleste nordmenn forbinder kanskje først og fremst Mensa med intelligens og IQ. Mensa Norge arrangerer jevnlig IQ-tester over hele landet, selv om testaktiviteten naturlig nok har vært noe begrenset under koronapandemien. Nå som samfunnet gradvis åpnes opp, ønsker vi også å gjenoppta testaktiviteten vår. I anledning Mensas 75-årsjubileum sparker vi derfor i gang testhøsten med en roadtrip! I løpet av uke 34 sender vi noen av våre medlemmer på tur rundt om i landet for å oppleve små og store steder rundt om i Norge, samt å arrangere IQ-tester på steder der vi tidligere har hatt lite – eller ingen – testaktivitet.

Reisefølget som skal dekke Vestland er innom Odda, Voss, Sogndal og Førde denne uken. Treff oss på ett av disse stedene og ta en ekte og sertifisert IQ-test på kun 20 minutter! Påmelding til testene er åpen for alle interesserte (må ha fylt 16 år) og koster kr 500,-

Oversikt for stoppesteder og tidspunkt for tester:

Sted Lokale Tidspunkt for test Dato
Odda Hardanger Hotell Kl 18:00 26.08.2021
Voss Scandic Voss Kl 17:30 og 18:30 27.08.2021
Sogndal Quality Hotel Sogndal Kl 13:00 28.08.2021
Førde Thon Hotell Førde Kl 17:30 28.08.2021

I etterkant av testene i Odda, Voss og Førde arrangeres det sosial sammenkomst hvor alle testdeltakere er invitert!

 

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ TEST!

 

Om Mensa Norge

Mensa ble stiftet i 1946, og er i dag en apolitisk, frivillig forening for medlemmer med intelligens blant de 2 % høyeste i befolkningen. Mensa Norge, som ble anerkjent som en fullverdig nasjonal forening av Mensa International i 2002, har i dag over 2000 medlemmer. Selv om medlemsmassen vår består av mennesker med høy intelligens, er den samtidig mangfoldig og variert. Vi er stolte av å ha medlemmer fra alle samfunnslag, et bredt spekter av yrkesgrupper og ulike interessefelt. Et av Mensas tre vedtektsfestede formål er å fremme menneskelig intelligens til det beste for menneskeheten, og dette ønsker vi å bidra til blant annet ved å være synlige og vise at vi er en forening med rom for mange ulike mennesketyper.