Nettverk

Mensanytt Spesial

Mensa er en møteplass for høyt intelligente, og vi regner med at du fort vil finne deg til rette hos oss!
Her er noe av det vi driver med:

Lokalt nettverk

Lokallagene arrangerer ulike aktiviteter for medlemmene. Dette kan være pubkvelder, spillkvelder, julebord, sommerfest eller ulike kulturtilbud. Mange lokalavdelinger har faste møtekvelder, oftest på en lokal pub.

Reservert for Mensa på pubkveld

Nasjonalt nettverk

Alle medlemmer får tilsendt medlemsbladet MensaNytt, skrevet av og for medlemmer (du kan lese en spesialutgave av MensaNytt her). På www.mensa.no finner du et lukket medlemsforum, og på Facebook finner du flere lukkede grupper, kun for Mensas medlemmer.

I Mensa er det også etablert flere SIG (Special Interest Group), som er uavhengig av foreningen og kan ta for seg medlemmenes interesser – eventuelt også på tvers av landegrensene.

Hvert år er det Landstreff med generalforsamling. Da inviterer et av lokallagene hele Mensa Norge til en helg fylt med faglige og sosiale aktiviteter. Det har tidligere vært arrangert landstreff bl.a. i Oslo, Bergen og Trondheim, med diverse kurs, foredrag, spill, utflukter og annet moro. Ikke minst står det sosiale i sentrum.

Internasjonalt nettverk

European Mensa Annual Gathering (EMAG) arrangeres årlig, og hvert år i et nytt europeisk land. Her deltar Mensa-medlemmer fra hele Europa og resten av verden. Det arrangeres workshops, foredrag, guidede turer og andre sosiale aktiviteter.

Hvis du er ute og reiser, er du selvfølgelig også velkommen på Mensas lokale aktiviteter andre steder i Norge og i andre land. Til dette har nasjonale Mensa egne SIGHT-koordinatorer som setter deg i kontakt med lokale avdelinger, og også kan hjelpe med overnatting.

Festmiddag under landstreff

Aktivitet på spillerom under landstreff

Yoga-kurs på landstreff

Foredrag på landstreff